Prieteni noi

Friends

Sunt convins că au existat momente în care ați vrut să vă apropiați de o persoană, dar nu ați reușit din diferite motive. Poate nu a fost vina voastră. Pe viitor, ține cont de anumite sfaturi utile pentru a-ți face prieteni noi.

În primul rând, când vorbești cu o persoană, ascult-o. Orice persoană iubește să vorbească despre ea, iar tu nu ai de făcut altceva decât să asculți. Pune întrebări, însă nu confunda acest lucru cu lingușeala. Sunt doua lucruri total diferite. Lingușeala o folosești pentru a manipula o persoană.

De fiecare dată când faci cunoștință cu o persoană zâmbește. Cu toții vorbim cu o mai mare plăcere cu o persoană veselă, optimistă și plină de viață decât cu o persoană plictisită care nu are chef de nimic.

În al doilea rând, un lucru foarte important de care trebuie să ții cont este să te concentrezi pe calitățile oamenilor. Cu toții avem defecte, nimeni nu este perfect, dar ne simțim minunat când oamenii din jurul nostru ne observă calitățile și ni le scot în evidență.

în concluzie, sunt doar câteva aspecte de care trebuie să ții cont când vorbești cu orice persoană. Fii pozitiv, zâmbește, observă-i calitățile și nu în ultimul rând, ascultă.

 

 

Advertisements

One thought on “Prieteni noi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s