Familia, un dar neprețuit

Te-ai bucura de viață, dacă nu ai avea familie sau prieteni? Sigur nu.

companie

Așa suntem, noi oamenii. Avem nevoie de companie, avem nevoie de sprijin moral și emoțional. Simțim nevoia să vorbim, să comunicăm, să socializăm, să ne descărcăm. Acestea sunt posibile doar, dacă nu suntem singuri.

Familia este cercul cel mai sigur pentru a crește copii, este locul unde după o zi

familia-numerosagrea găsești alinare și compasiune. Căldura pe care ne oferă familia, este un bun remediu pentru starea de singurătate sau depresie. Dar oare dacă ai familie, înseamnă că automat ești fericit, simți căldura și linistea interioară? Cum unii dintre noi, poate chiar au învățat-o pe pielea lor, răspunsul e nu.

Familia este asemănătoare unei grădini. Are nevoie de îngrijire continuă. Cât este de frumos o plimbare într-o gradina cu flori bine îngrijite, așa-i? Te înviorează. Așadar, dacă îți dorești ca familia și căminul tău să fie un loc de înviorare, atunci apucă-te și fă ceva schimbări.

Cel mai important este să fi conștient că familia ta este valoroasă. Apoi acordă timp și atenție persoanelor importante. Și asta să o faci zi de zi. Nu te sfii să îți arăți iubirea.

Cum îngrijirea unei grădini nu este mereu plăcută, poate nici eforturile pe care le faci pentru familia ta nu sunt mereu plăcute. Dar merită, nu crezi?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s